Zagen

Onze zaagafdeling beschikt over 2 moderne opdeelzagen welke zijn geplaatst in een automatisch platen magazijn. Het magazijn van 29 bij 14 meter wordt gebruikt voor de opslag van voorraadmaterialen, voorstapelen van project gebonden materialen en het beladen van de zaagmachines. Via een netwerkverbinding kunnen we op de werkvoorbereiding de huidige voorraad inzien en materialen reserveren voor projecten. Voor het voorbereiden van het perswerk, speciale materialen en kleinere zaagklussen hebben we een HPP enkele opdeelzaag tot onze beschikking. Voor de grotere zaagklussen maken we gebruik van een HKL hoekopstelling opdeelzaag.

Beide zagen beschikken over een etikettenprinter. Elk paneel wordt voorzien van een etiket met hier op alle informatie van het paneel en een barcode waar het eventuele CNC programma aan vast hangt. De zagen worden aangestuurd met het bijbehorende optimalisatie programma. Op de werkvoorbereiding worden de stuklijsten gemaakt en de zaagplannen geoptimaliseerd. Op deze manier beperken we het afval en kunnen eventuele restdelen in een volgend project hergebruikt worden.

Met dit moderne zaagapparaat leggen we de lat hoog, zaagbediener Kees: "Met het platen magazijn zijn we erg flexibel en kunnen we diverse orders voorstapelen om efficiënt aan de gang te gaan. het geeft ook een kick als er een volle trailer platen gelost wordt en je deze aan het einde van dag dag al weer weggezaagd hebt. Met de HKL kan je gewoon lekker productie draaien."

Met de HKL kan je gewoon lekker productie draaien.

Werkvoorbereiding

Persen

Zagen

Kantverlijmen

Boren en Frezen

Rondkantverlijmen

Assemblage

Montage op locatie