Welkom bij Elmar houtbewerking

Elmar Houtbewerking is dé specialist in het bewerken van decoratief plaatmateriaal. Wij bedenken maatoplossingen voor bijvoorbeeld interieurs, stands, kantoren, winkelinterieurs en scholen.

Elmar Houtbewerking is een klantgericht bedrijf die de klant op alle manieren wil helpen. Van enkele stuks tot aan een grote hoeveelheid producten …bij Elmar Houtbewerking bent u aan het juiste adres! Onze organisatie is effici ënt ingericht en onze werkvoorbereiding en productie vinden plaats onder één dak, waardoor wij in staat zijn om de kwaliteit van halffabricaten en/of eindproducten van het begin tot het eind te waarborgen. Dankzij ruim 20 jaar ervaring en dankzij een unieke en brede expertise, kan Elmar Houtbewerking diverse diensten en producten leveren. 

Elmar Houtbewerking levert hout- en kunststof plaatmateriaal dat op diverse manieren bewerkt kan worden, bijvoorbeeld door middel van frezen, kant verlijmen of persen. Wij maken bij Elmar Houtbewerking altijd gebruik van duurzaam materiaal. De producten worden in onze eigen fabriek vervaardigd met behulp van moderne CNC-gestuurde machines en software. Elmar Houtbewerking is het juiste adres voor het realiseren van bijvoorbeeld kasten, kastenwanden, binnendeuren, systeemwanden, displays en tafel- en bureaubladen, maar naast het leveren van complete interieurs kunnen wij ook de toelevering van halffabricaten verzorgen. Wij zullen er alles aan doen om goede kwaliteit af te leveren voor onze klanten.

Elmar Houtbewerking investeert wederom in automatisering.

Onze nieuwe handlingsrobot in combinatie met onze nieuwe CNC machine maakt het mogelijk om onbemand te boren-frezen en om onbemand te rondkantverlijmen. Naast de automatisering op de CNC afdeling is het werkvoorbereidingsproces ook verder geautomatiseerd, in combinatie met de speciale ‘vacuumtraverse’ met barcode scanner aan de handlingsrobot maakt dit het mogelijk om een pallet met een diversiteit aan panelen compleet af te werken. Bekijk de video voor dit indrukwekkende productie proces.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Werkvoorbereiding

Persen

Zagen

Kantverlijmen

Boren en Frezen

Rondkantverlijmen

Assemblage

Montage op locatie