Werkvoorbereiding

Een project of order valt of staat met een goede werkvoorbereiding, want 'een goed begin' is in ons vak ook echt 'het halve werk'. Onze werkvoorbereiding is dan ook in staat om een project of order van het begin tot het einde te begeleiden en met u mee te denken. Zo betrekt de werkvoorbereiding in het offerte traject bijvoorbeeld al de collegae uit de werkplaats voor het bedenken van een kostenefficiënte en kwalitatieve manier van produceren en het bedenken van esthetische oplossingen voor complexe constructies. Ook worden de productiewijze en de gekozen oplossingen na elk project geëvalueerd. Zo ontstaat er een goede samenwerking tussen het kantoor en de productie met een vlekkeloos eindproduct voor u als gevolg.

Onze werkvoorbereiding beschikt over moderne software om de machinale aan te sturen. Met deze software kunnen we schetsen en/of tekeningen gemakkelijk omzetten naar digitale werktekeningen. Na het maken van deze werktekeningen kunnen we met een druk op de knop de stuklijsten en de CNC boor en frees programma's genereren. Door deze automatisering kunnen we snel, efficiënt en klantgericht te werk gaan.

Met een team van 5 werkvoorbereiders zijn we flexibel en kunnen we ervoor zorgen dat u als klant uw eigen vaste aanspreekpunt heeft. Werkvoorbereider Johan: "Het mooie van onze werkvoorbereiding is dat de klant voor het gehele traject, van offerte tot levering, vaak een vast aanspreekpunt heeft. Zo bouw je een leuke en duurzame relatie op met de klanten. Het begeleiden van het gehele traject geeft voor ons als werkvoorbereiders ook nog een extra dimensie, zo zie je namelijk bij de levering of oplevering daadwerkelijk de producten welke een aantal weken ervoor alleen nog maar als schets op papier stonden."

Zo bouw je een leuke en duurzame relatie op met de klanten.

Werkvoorbereiding

Persen

Zagen

Kantverlijmen

Boren en Frezen

Rondkantverlijmen

Assemblage

Montage op locatie