Boren en Frezen

Onze 'CNC afdeling' heeft de beschikking over 2 CNC gestuurde boor/frees machines en 1 CNC gestuurde boor/frees machine waarmee we ook kunnen rondkantverlijmen. Op deze machines kunnen wij verschillende soorten boor en freesbewerkingen voor u verrichten. Hierbij kunt u denken aan halffabricaten voor kasten of bijvoorbeeld schenkels voor constructies. Ook bewerken we op deze machines de panelen die later door onze assemblage geassembleerd worden.

Via het tekenprogramma IMOS (CAD-CAM) worden er op de werkvoorbereiding CNC bestanden gegenereerd welke we bij de machine door middel van een barcode kunnen oproepen. Daarnaast kunnen we ook de door u aangeleverde tekening omzetten naar een CNC bestand om ze vervolgens te boren en/of te frezen. Door de juiste gereedschappen te gebruiken en onze frezen tijdig te laten slijpen kunnen we u een hoge kwaliteit en passing garanderen.

Elke machine heeft zijn vaste bediener om het onderhoud van de machine en de kwaliteit van de gereedschappen hoog te houden. CNC bediener Frank: "Met onze CNC machines hebben we de mogelijkheid om de meest uiteenlopende producten te bewerken. vaak worden de door ons bewerkte panelen op onze assemblage afdeling in elkaar gezet, het is dan mooi om te zien hoe alles strak in elkaar past."

Het is dan mooi om te zien hoe alles strak in elkaar past.

Werkvoorbereiding

Persen

Zagen

Kantverlijmen

Boren en Frezen

Rondkantverlijmen

Assemblage

Montage op locatie