Kantverlijmen

Kantaanlijmen is een belangrijke schakel in het productieproces. Met onze automatische retourinstallatie in combinatie met de 2 bedieners kunnen we niet alleen de gewenste kwaliteit bieden maar ook de gewenste productiecapaciteit. De kantverlijmer is uitgebreid met verschillende aggregaten om een nette afwerking te creëren zonder nabehandeling. Ook is de kantverlijmer voorzien van verschillende spraymiddelen om geen lijmresten achter te laten op het materiaal.

Voor de verlijming van het band op de plaat gebruiken we EVA lijmkorrels. Met 2 lijmbakken zijn we flexibel in het wisselen tussen transparante lijmkorrels en witte lijmkorrels. De combinatie van de juiste lijmkorrels en onze diamant voorfrezen zorgen voor een optimaal resultaat met een zo klein mogelijke voeg.

Door het teamwork van de 2 bedieners worden er meerdere kilometers band per week verlijmd. Kantaanlijmbediener Norbert: "Een mooi eindresultaat start met het juist afstellen van de kantverlijmer. Ook is het belangrijk met het aantal kilometers wat wij per week plakken om de machine goed schoon te houden en goed te onderhouden. Dit doen we dan ook geregeld voor het beste eindresultaat."

Een mooi eindresultaat start met het juist afstellen van de kantverlijmer.

Werkvoorbereiding

Persen

Zagen

Kantverlijmen

Boren en Frezen

Rondkantverlijmen

Assemblage

Montage op locatie