Oprichting Meijer CNC

Marcel Meijer start met veel passie en kennis van machines zijn houtbewerkingsbedrijf.

Overname Meijer CNC door de Elmar Groep

Mark van Eldik ziet kansen in bundeling van de activiteiten van metaalbewerking en houtbewerking onder 1 dak en neemt Meijer CNC over.

Oprichting Elmar Houtbewerking

Om de integratie te bevestigen wordt de naam van de onderneming gewijzigd in Elmar Houtbewerking.

Overname Brogerak

Elmar Houtbewerking breidt snel uit met overname van de activiteiten van Brogerak.

Aanschaf nieuw machinepark

Elmar heeft vertrouwen in de toekomst en investeert fors in nieuwe, kwalitatief hoogstaande machines waaronder een BAZ-machine waarmee de meest uiteenlopende productvormen kunnen worden bewerkt en voorzien van een kantenafwerking.

Verhuizing naar ruimer bedrijfspand de Meern

Om ruimte te geven aan de verdere groei verhuist Elmar Houtbewerking naar een fors groter en modern bedrijfspand in De Meern.

Investering in nieuwe zaagafdeling met automatisch magazijn

Forse stap in productiviteitsverbetering door aanschaf en koppeling van volautomatisch magazijn aan de nieuwe zaagafdeling.

Elmar Houtbewerking gaat zelfstandig verder

Diverse bedrijfsonderdelen van de Elmar groep worden verkocht en Elmar Houtbewerking gaat zelfstandig, -los van Metaalbewerking-, verder.

Verdere uitbreiding van het machinepark

In 2018 wordt het machinepark uitgebreid met een Nieuwe CNC-bewerkingsmachine met handlingsrobot. Hierdoor wordt de capaciteit verder uitgebreid en geoptimaliseerd.

Over ons

Elmar Houtbewerking heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd van ruim 20 jaar in de bewerking van plaat materiaal en interieurbouw. Daarnaast beschikken wij over een modern, optimaal onderhouden machinepark met een bewezen hoge productiviteit, hierdoor is Elmar Houtbewerking in staat u als klant snel, op korte termijn, kwalitatief en concurrerend van dienst te zijn.

Maar ook onze medewerkers dragen daar aan bij, graag willen zij u optimaal van dienst zijn. zij zullen alles in het werk stellen om met u mee te denken, alle mogelijkheden te onderzoek en u met raad en daad terzijde te staan.

Wij hebben inmiddels vele projecten mogen realiseren met een hoge diversiteit aan bewerkingen en producten. Bureaubladen, binnenwanden, kasten in alle vormen en maten, displays, winkelinrichting voor vele gerenommeerde formules en ketens, balies, maar ook interieurdelen in zorg, hotel, horeca en kantoor. in alle sectoren hebben we inmiddels bewezen ervaring.